Szakkereskedő Cegléd

Rólunk

Köszöntjük az Ajtó és Ablak Kereskedelmi Kft. oldalán!

Cégünk 2010-ben alakult. Olyan szakemberekkel várjuk leendő ügyfeleinket, akiknek 14 év szakmai tapasztalat, tudás és gyakorlat van a hátuk mögött. A minden igényt kielégítő ajánlatainkhoz hozzájárulnak beszállító partnereink is, akik mind, kiváló minőségű termékeket állítanak elő a legmodernebb technikával.

Cégünk mottója, hogy:Mindenkinek a legjobbat a legjobb áron kompromisszumok nélkül.

Hogy ez valóra váljon, csak fel kell keresnie bemutatótermünket, és szakértő munkatársaink segítségével a legideálisabb megoldást keressük meg az Ön számára. Helyszíni felmérés alapján a legmegfelelőbb tanácsot és árajánlatot adjuk.

Termékeinkről annyit, hogy kizárólag kiváló minőségű nyílászárókat értékesítünk. Ezen belül fa és műanyag ajtók és ablakok, tetőablakok és tartozékai, garázskapuk és hozzá tartozó motorok, kapunyitók, párkányok, redőnyök, kilincsek és minden, ami kell az ajtó-ablak cseréhez, illetve beépítéshez.

Hogy a beépítésre se legyen gondja, szintén nagy szakmai gyakorlattal rendelkező kollégáink garanciával ezt is igényesen elvégzik.

Ön is megérdemli a legjobbat!

aesanevjegy.jpg

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.